Vår personal


DET ÄR VI SOM ARBETAR PÅ ÄLGENS FÖRSKOLA:

NINA JOHANSSON, förskollärare

Har arbetat på Älgens fsk sedan 2006. Uppskattar möjligheten att arbeta pedagogiskt med små barngrupper, och inspireras av goda arbetskamrater!

Gillar hav och båtliv, och kopplar gärna av med en bok eller en långpromenad.

MALIN JOHANSSON, förskollärare

Har arbetat på Älgens fsk sedan starten 1992!

Gillar att umgås med familjen och spelar gärna innebandy. Inredning, bakning och promenader är annat som upptar tid och intresse!

ANNKRISTIN VIKMAN, barnskötare

Har arbetat på Älgens fsk sedan 2006, och värdesätter den pedagogiska verksamheten i mindre grupper och möjligheten att se varje individ i gruppen.

Myspyser gärna med hunden Hugo och barnbarnet Maja. Tycker om att sticka, virka och sy, och läser gärna en eller annan spännande deckare!

GUNILLA SYMOENS, barnskötare

Har arbetat på Älgens fsk sedan starten 1992!

Tar gärna långpromenader med hunden och brinner för hölsa, friskvård och träning!

MARIE LANDH, barnskötare

Har arbetat på Älgens fsk sedan 2003. Värdesätter att arbeta i ett engagerat arbetslag som inte fastnar i gamla rutiner! Tycker om förskolans ledord: Jag vill, jag vågar, jag kan!

Är en djur och naturintresserad amatörkonstnär som prioriterar en god bok framför hushållsgöromål! Reser gärna – både till Öland och till Oman!

ANNETTE SVENSSON, förskolechef

Har arbetat på Älgens fsk sedan 2004, och uppskattar samarbetet med erfarna, kompetenta och engagerade medarbetare på en lärande förskola för härliga barn!

Är instruktör på Friskis & Svettis och tränar gärna och ofta, och har en smått galen förkärlek för antika fotogenlampor och annat som är gammalt och nött…